04 iun. 2010 | 14:04

Philips SoundSphere: eye-candy pentru melomani

ACTUALITATE
Philips SoundSphere: eye-candy pentru melomani

Philips MCi900, Philips, Philips SoundSpehere, Philips MCi900, boxe, boxe Philips, boxe Philips SoundSphere, boxe Philips tweeter extern, Philips Streamium, Philips MCi900 Streamium, Philips DVD Hi-Fi

Philips ii ia in colimator pe melomani, prin noua gama de microsisteme DVD Hi-Fi cu boxe SoundSphere, capabile sa redea toate detaliile originale ale muzicii, asa cum a intentionat artistul. Noua gama include un model cu tehnologie Streamium, ce permite stocarea, descarcarea, ascultarea si vizionarea unei game largi de continuturi online, direct de pe calculator, prin conectivitate wireless.

Boxele Philips SoundSphere, proiectate de inginerii specialisti in acustica de la centrul din Leuven, Belgia, sunt dotate cu tweetere si woofere pozitionate inovator si cu un filtru crossover atent proiectat, astfel incat sa reduca interferentele si sa produca un sunet mai natural. Tweeterul este dispus in afara incintei boxei, pentru ca sunetul sa radieze in toate directiile si sa creeze un soundstage mai larg, cu o profunzime mai mare – similar senzatiei pe care ati avea-o intr-un concert sau intr-un studio de inregistrari.

SoundSphere combina forma si functionalitatea cu un design inovator, care utilizeaza materiale autentice – nu doar ca arata impresionant, dar ajuta si la reducerea vibratiilor incintelor. Boxele au o carcasa de aluminiu dintr-o singura piesa, care optimizeaza propagarea undelor in incinta, pentru obtinerea unei fidelitati mai mari a reproducerii sonore, in timp ce raportul de rigiditate ridicat permite crearea unei incinte mai compacte.

Microsistemele DVD Hi-Fi cu boxe SoundSphere includ un ecran color mare, pentru a naviga cu usurinta in cadrul listelor de redare si fisierelor muzicale. Modelul MCi900, cu tehnologie Streamium, poate stoca pana la 160GB de muzica si imagini pe hard discul sau conectat prin USB, inclusiv melodii care pot fi accesate online, prin Internet Radio, sau descarcate in regim de streaming de pe Mac sau PC (puteti descarca nu doar muzica, ci si imagini).

Specificatii microsistem DVD Hi-Fi Philips MCi900
– Boxe SoundSphere
– CD/DVD player, USB direct
– 100W RMS
– Carcasa din aluminiu (culoare: argintiu titan)
– Tehnologie Streamium, cu un hard disk de 160 GB, Internet radio si streaming wireless de pe PC/Mac
– Pret de lista: 3899 RON