Overclocking extrem la GOOC 2010 Romania

Overclocking extrem la GOOC 2010 Romania

[galleria]

Chiar daca oricine poate practica overclockingul si multe componente hardware pur si simplu te imbie spre asa ceva, pentru a obtine rezultate de top mondial trebuie sa fii un adevarat artist al hardware-ului, iar Romania nu duce deloc lipsa de asa ceva. Daca nu stiai, exista competitii de overclocking, iar cea mai mare este GOOC 2010 – Romania, care si-a desemnat week-end-ul trecut castigatorii, care vor reprezenta Romania la GIGABYTE Open Overclocking Championship 2010.

Dupa o luna de calificari online,au fost selectați cinci finaliști care au concurat live, sambata, timp de sapte ore, pentru a stabili Campionul GOOC 2010 Romania. Ca sa nu va mai fierb, Matei Mihatoiu, campionul de anul trecut, a reusit sa-si mentina si anul acesta titlul, titlul de campion, intr-o competitie stransă în SuperPI 1M si wPrime 1024M. In lupta pentru fiecare sutime de secunda si pentru fiecare grad de temperatura, toti competitorii au folosit sisteme de racire neconventionale, cu azot lichid si gheata carbonica, pentru a împinge la limita extrema platformele de concurs puse la dispoziţie de GIGABYTE, care au fost alcătuite din:
– procesor Intel Core i7 980X@3.33GHz
– placa de baza GIGABYTE GA-X58A-UD3R
– memorie Kingston 3X1GB DDR3 KHX1800C9D3K3/3GX
– placa video GIGABYTE GV-R567OC-1GI
– cooler procesor Cooler Master Hyper 212+
– hard disc Kingston SSDnow V series SNV425-S2BD/64GB
– sursa Enermax Revolution 85+ 1000W

Campionul Mihai Mihatoiu va reprezenta Romania la finala Europeana din Spania, in luna Iulie, fiind insotit de castigatorul concursului de media, Dan Motoroiu Dan (ITFiles).

Mai jos puteti vedea lista completa a castigatorilor si a premiilor obtinute:

[table id=4 /]

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: