05 mart. 2010 | 11:46

Olinth, Bixtonim sau… Ringtone!

ACTUALITATE
Olinth, Bixtonim sau... Ringtone!

Hana Sukkiri MelodyDacă ai nasul înfundat, dar nu vrei să devii dependent de produsele comercializate pe piaţă (gen rinofug, bixtonim sau olinth), îţi recomand „Hana Sukkiri Melody„, un ringtone produs de Japan Ringing Tone Laboratory.

Cercetătorii garantează eliberarea sinusurilor în momentul în care eşti sunat la telefon şi din boxe se aude această melodie. Ringtone-ul a fost îmbunătăţit din 2004, când a fost lansat prima dată, până în prezent. Acum are 27 de variaţii de frecvenţă, de la 420Hz la 1070Hz, aşa că vei putea găsi una potrivită spaţiului tău din cameră.

Primăvara mulţi japonezi suferă de alergie din cauza cedrilor, care au fost plantaţi în munţii Japoniei după război, în speranţa că vor creşte rapid. Au fost însă neglijaţi ulterior, ca urmare a declinului înregistrat de industria lemnului.

Oricum, ceea ce ar trebui să te facă pe tine şi mai fericit este faptul că această companie japoneză are în portofoliu şi alte soluţii bazate pe ringtone, precum „sleep-promoting ringtone”, „ringtone makes your date”, „crow scarer ringtone”(pentru speriat ciorile) sau „ringtone makes your skin beautiful” (pentru o piele mai frumoasă).


Sursa: Asiajin