O noua compacta de la Canon

O noua compacta de la Canon

Cea mai noua compacta lansata de Canon, PowerShot S95, se adreseaza in special acelor entuziasti ce doresc sa poata realiza fotografii exceptionale in conditii de iluminare scazuta.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Canon PowerShot S95/|height={450px}]

Noul membru al familiei S pune la dispozitia utilizatorului niveluri extinse de control manual, capabilitati de filmare HD si diverse alte functionalitati imbunatatite. Popularul sistem de control al functiilor printr-un inel plasat la baza obiectivului, folosit prima data pe modelul PowerShot S90, a fost imbunatatit in sensul unei mai bune flexibilitati. Acest sistem, alături de lentilele f/2.0 si sistemul Canon HS, ofers o baza solida pentru obtinerea de fotografii creative chiar si in conditii de iluminare redusa.

PowerShot S95 include sistemul Canon HS, o combinatie intre un senzor CCD de inalta sensibilitate, 10 Megapixeli si puternicul procesor de prelucrare a imaginii DIGIC 4. Controlul manual al setarilor ISO si controlul balansului de alb in modul Low Light ofera un control eficient asupra fotografiilor efectuate in medii intunecate.

O lentilă Canon f/2.0 completeaza perfect sistemul HS, permitand intrarea unei cantitati mai mari de lumina si folosirea unui timp de expunere redus pentru a surprinde cu fidelitate subiectii aflati in miscare.

Sistemul de lentile wide-angle de 28 mm asigura un zoom optic de 3,8x, iar

apreciatul sistem Canon Image Stabilizer (IS) contracareaza tremurul camerei. De asemenea, Hybrid IS previne aparitia efectului de blur in cazul fotografiilor executate de aproape, atenuand tremurul imaginii indus de camera in cazul fotografiilor macro.

PowerShot S95 inregistrează filme HD 720p la 24 fps cu sunet stereo. Includerea efectului Miniature in filme adauga, de asemenea, o noua dimensiune experientei video a utilizatorului, permitand filmarea la o viteza redusa pentru efecte dramatice si captivante. Portul HDMI integrat simplifica vizualizarea si controlarea fotografiilor si a filmelor cu ajutorul unei telecomenzi si a unui televizor HD compatibil. In plus, continutul camerei poate fi transferat cu usurinta prin intermediul functiei de conectivitate Eye-Fi, ce permite partajarea fotografiilor pe site-uri web precum CANON iMAGE GATEWAY.

Citește și: