nVidia conduce parada 3D la CES 2010

nVidia conduce parada 3D la CES 2010

nvidia-3d-vision„3D” este noul cuvânt de ordine  în 2010, iar nVidia și-a propus să fie prima companie care aduce tehnologiile 3D în casele tuturor. Astfel standul nVidia a fost blindat cu tehnologii 3D, iar vizitatorii au putut vizualiza o gamă largă de produse și tehnologii noi.

Cei de la nVidia și-au măsurat forțele 3D pe o serie de dispozitive printre care s-au numărat desktop PC-uri conectate la cele mai noi monitoare LCD 1080p cu tehnologie 120Hz, 3D Vision-Ready produse de Acer sau Alienware și notebook-uri 3D-Vision-ready echipate cu ecrane de 120 Hz, cu capacitati 3D.

Echipa a prezentat și o serie de premiere printre care nVidia 3D Vision Surround, prima soluție 3D stereo din lume destinată segmentului consumer, care permite utilizatorilor să ruleze jocuri 3D pe 3 monitoare HD pentru o experiență de gaming asemănătoare cu aceea IMAX.

Cei prezenți au putut asista la o demonstratie YouTube 3D, care rulează pe un player special Adobe Flash. Conținutul poate fi vizionat 3D cu ochelarii activi NVIDIA 3D Vision, deci în toate culorile originale.

Vizitatorii târgului mai pot să testeze o cabină foto 3D specială. Aceștia își pot face o poză 3D cu noua cameră foto digitală Fujifilm FinePix REAL 3D W1, iar pozele vor putea fi vizualizate online.

Citește și: