NVIDIA anunta 3D Vision Pro

NVIDIA anunta 3D Vision Pro

NVIDIA lanseaza 3D Vision Pro, o noua solutie Stereoscopic 3D pentru sistemele desktop cu suport pentru monitoare LCD menita sa ajute inginerii, designerii, arhitectii si chimistii care lucreaza cu modele 3D complexe.

Prin introducerea ochelarilor active shutter si un nou sistem inovator de comunicatii pe frecventa radio, solutiile 3D Vision Pro ofera suport pentru o plaja larga de intrebuintari:

  • Utilizatorii pot interactiona individual cu experienta 3D pe LCD folosindu-se de statiile de lucru de tip desktop si portabile care au la baza solutii Quadro
  • Audiente de dimensiuni reduse pot viziona 3D folosind un singur sau mai mult proiectoare, si
  • Audiente de dimensiuni mai mari pot asista la o experienta 3D pe ansamblu de tip „powerwall” sau in teatre, folosind solutiile scalabile de vizualizare NVIDIA.


3D Vision Pro vine cu suport pentru conexiunile pe distante lungi, pana la aproximativ 45 de metri, fara intersectari de transmisie, „puncte oarbe,” sau orice alte probleme de transmisie intre sisteme multiple.

Caracteristicile principale ale solutiei de stereoscopie NVIDIA 3D Visio Pro, includ:

  • Tehnologia ochelarilor de tip active shutter, care ofera o imagine cu adevarat progresiva, ce pastreaza cea mai inalta calitatea a detaliilor texturii si a text-ului;
  • Baterii reincarcabile ce ofera 20 de ore de operatiune in mod constant
  • Suport pentru o plaja larga de panouri si proiectoare;
  • Un suport extins pentru o gama larga de aplicatii profesionale.


Aplicatiile profesionale pentru solutia NVIDIA 3D Vision Pro sunt deja disponibile, iar companii precum Siemens HealthCare, Agilent, Cineform si RTT deja au adoptat tehnologia NVIDIA 3D Vision Pro.

Solutiile de stereoscopie NVIDIA 3D Vision Pro vor fi disponibile din luna octombrie direct de la NVIDIA si prin reseleri autorizati.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: