Noutăți de la Canon: PowerShot A3100 și A3000 IS

Noutăți de la Canon: PowerShot A3100 și A3000 IS

[galleria]

Fotografii amatori de aparate compacte se pot bucura: Canon anunță modelele PowerShot A3100 IS și PowerShot A3000 IS, două camere foto digitale noi, foarte ușor de utilizat. Ambele modele oferă o gamă largă de funcții intuitive care ajută utilizatorii în captarea corectă de imagini. Echipate cu lentile Canon și un modul de procesare DIGIC III, PowerShot A3100 IS și PowerShot A3000 IS oferă performanțe excelente și o valoare foarte bună. Ambele modele sunt protejate de o carcasă subțire, care înseamnă greutate redusă și etalează un design nou.

PowerShot A3100 IS este oferit în trei variante de culori, (albastru, rosu si argintiu), iar PowerShot A3000 IS este disponibil pe argintiu cu inserări de negru. Noile modele sunt succesoarele actualului PowerShot A1100 IS.

Pentru prima oară la un model PowerShot din seria A, camerele anunțate acum includ un acumulator Lithiu-ion. Ușoare și reîncărcabile, aceste baterii sunt subțiri și ușor de transportat. Ambele camere foto sunt compatibile cu mediile de stocare SDHC și SDXC, oferind o memorie de până la 2 TB. Una dintre cele mai importante trăsături pentru aceste aparate este funcția Smart Auto. Aceasta, împreună cu tehnologia Scene Detection, identifică până la 18 scene diferite și aplică în mod automat setările optime pentru obținerea unei capturi perfecte.

Smart Auto include și tehnologia i-Contrast, care analizează imaginea pentru setarea expunerii optime, adăugând luminozitate și detalii zonelor întunecate fără a le supraexpune pe cele luminate corect. Modul Canon Easy oferă setări foarte simple pentru utilizatorii începători prin dezactivarea majorității butoanelor și prin eliminarea pictogramelor de pe ecran, toate acestea pentru a oferi o fotografiere cât mai simplă.

Citește și:
Etichete: