Noul Samsung Xcover E2370 are baterie cu durata de 67 de zile in stand-by

, 29 Iun, 22:48

Samsung a anuntat oficial noul model de telefon Xcover, momentan doar pentru piata suedeza, dar pregatit sa intre si in restul Europei de luna viitoare.

Desi este un dispozitiv mobil entry-level, probabil numai bun pentru apelare si trimitere de mesaje simple, Samsung Xcover compenseaza insa la capitolul baterie. Ei bine, capabilitatile in ceea ce priveste durata bateriei sunt mult, mult mai mult decat multumitoare: pana la 67 de zile in stand-by (2 luni!) sau pana la 22 de ore de convorbiri non-stop.

Noul Xcover are rezistenta la praf si la stropire, are o grosime de 19 mm si a aparut prima data in cadrul Mobile World Congress, care a avut loc in luna fevruarie, la Barcelona. Din punct de vedere al echiparii, are conectivitate GSM/EDGE, un display TFT de 128 x 160 pixeli, Bluetooth, radio FM, camera foto VGA, memorie interna de 5MB si suport de card MicroSD de pana la 2GB.

Pretul? Da, dupa durata bateriei este al doilea element de excelenta al telefonului: aproximativ 78 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail