Noile notebook-uri QX de la Samsung

, 03 Sep, 15:34

[galleria gid=”lap”]

Samsung a lansat notebook-urile premium din seria QX, de 13,3” (QX310), 14” (QX410) si 15,6” (QX510), echipate cu procesoare Intel Core i5. Alcatuirea hibrida a componentei grafice permite utilizarea by default a procesorului grafic intern Intel, pentru un consum redus de energie, avand loc o comutare automata pe cardul nVIDIA doar atunci cand se doreste afisarea unor fisere video HD sau cand se pornesc jocurile.

Modelele din gama QX dispun de carcasa rezistenta la zgarieturi, butoane dedicate functiilor multimedia si difuzoare, performanta fiind sporita de tehnologia 3D SRS Premium Sound. De luat in seama este bateria pe baza de litiu-polimer, care ofera pana la 6,9 ore de functionare continua. Iar functia Express Charging Mode asigura un timp mai scurt de incarcare integrala – aproximativ 2-3 ore.  

Portul USB Sleep-and-Charge permite utilizatorilor sa incarce dispozitivele portabile (smartphone-uri, MP3 playere), chiar si cand notebook-ul nu este pornit.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail