Noi notebook-uri din seria Dell – E-Family Latitude

Noi notebook-uri din seria Dell – E-Family Latitude


[galleria gid=”new”]

Dell a anuntat lansarea unor noi notebook-uri din seria E-Family Latitude: E4310, E5410 si E5510.


Ultra-portabilul E4310 este destinat persoanelor care calatoresc frecvent, iesind in evidenta nu doar prin design, ci si prin durabilitate si conectivitatea wireless avansata. Dispozitivul de dimensiuni relativ mici (diagonala de 13,3-inch) are un pret de pornire de 1449$. Despre e4310 am vorbit si aici.

Modele E5410 si E5510 beneficiaza de ecrane cu dimensiuni de 13.3-inch, respectiv de 14.61-inch, fiind considerate laptopuri profesionale. Preturile si data la care vor fi disponibile nu au fost inca facute publice.

In plus, toate cele trei modele protejeaza datelor in caz de soc – de cadere (prin functia de Fast Response Free Fall Sensor si StrikeZone), beneficiaza de Latitude ON – Reader & Flash care permite acces rapid la e-mail, calendar, contact si destop-uri virtuale,  includ noile tehnologii Intel Core i, Windows 7 si WiMax, oferind si o garantie de trei ani pentru baterie.

[galleria gid=”update”]

Pe de alta parte, modelul netbook Latitude 2110 de 10-inch a fost imbunatatit cu procesoarele Intel Pine Trail lansate in ianuarie. Pretul ajunge la 389$, dar bateria este asigurata pentru pana la zece ore.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: