Nintendo 3DS ar putea aparea pe 20 noiembrie

, 13 Sep, 10:59

Un mesaj pe Twitter al unui designer de produs japonez sugereaza apropierea lansarii consolei 3DS de catre Nintendo.

“Pe 20 noiembrie, 11 produse pe care le-am conceput pentru a fi utilizate impreuna cu 3DS vor intra la vanzare simultan. Asa ca atentie amatorilor de 3DS, cumparati-le si pe acestea! Anuntul va fi facut si pe pagina oficiala, intr-un final, lol. Numai bine.”

Cam asa suna mesajul de Twitter al designer-ului. Bineinteles, intre timp a fost sters. Nintendo intentiona sa lanseze consola in Japonia la finalul acestui an, insa pana in prezent nu a anuntat data oficiala.

Vestea despre lansarea 3DS nu a fost confirmata, dar detaliile se inscriu in traditia lansarilor Nintendo, care a dezvaluit tot intr-o sambata Wii, DSi si DSi XL. Ce-i drept, weekend-urile sunt mult mai proprice cumparaturilor. Pe partea de software, compania a preferat de regula zielele de duminica.

3DS este prima imbunatatire majora a liniei Nintendo DS dupa sase ani si va folosi un procesor mai rapid si grafica ce va suporta 3D.

Oricum, dupa lansarea in japonia a consolei, o asteptam cu infrigurare si pe meleaguri mai apropiate…


Sursa: Nintedo3dsblog

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail