26 mai 2010 | 12:58

Nikon are expozitie si training in weekend

ACTUALITATE
Nikon are expozitie si training in weekend

expozitie Nikon

Skin, unic importator Nikon in Romania, va organiza evenimentul fotografic “SUNT cu Nikon in vacanta”, in perioada 29-30 mai 2010. Veti putea testa toate aparatele foto compacte si DSLR profesionale Nikon si va exista si o expozitie numita “Destinatii de vacanta”, cu imagini realizate de fotografii Mihai Moiceanu, Alin Popescu, Bogdan Panait, Dan Dinu, Sebastian Enache si Stelian Pavalache in cateva locuri interesante de pe patru continente. 24 de destinatii spectaculoase de vacanta din intreaga lume: Las Vegas, Muntii Himalaya, Delta Dunarii si… si restul vedeti la fata locului.

Oricum, interesant este ca doritorii vor primi si ceva training de la un fotograf profesionist. In ambele zile, 29 si 30 mai, vor fi organizate cate patru sesiuni ale workshop-ului “Fotografia de vacanta”, sustinute de catre profesorul de fotografie Petrisor Iordan. In aproximativ doua ore, cei interesati vor putea sa invete cateva dintre secretele necesare pentru a-si imbunatati fotografiile din vacanta. Vor afla cum pot sa fructifice la maximum potentialul aparatului foto, compact sau DSLR, in diferite conditii de fotografiat si in functie de subiectul pe care doresc sa il surprinda.

Evenimentul va avea loc in Baneasa Shopping City din Bucuresti, sambata si duminica, 29 – 30 mai 2010, intre orele 12 – 20. Va exista si o tombola, asa ca succes la Nikon COOLPIX!