Nexus One, vânzări mai mult decât slabe decât se aştepta

, 17 Mar, 12:27

De la lansare şi până în prezent, Google a vândut doar 135.000 de telefoane Nexus One, potrivit estimărilor Flurry. Iar dacă se face o comparaţie cu vânzările iPhone în primele 74 de zile de la lansare, de peste 1 milion de bucăţi, atunci se poate trage concluzia că dispozitivul cu sistem de operare Andriod nu a avut succesul scontat de producători.

flurrymar2010-lg6Inclusiv Droidul celor de la Motorola se spune că s-a vândut într-o perioadă similară în aproximativ 1,05 milioane de exemplare, prin Verizon ( (având şi avantajul unei lansări în timpul sărbătorilor, spre deosebire de celelalte două produse menţionate, scoase pe piaţă în perioade cu vânzări slabe).

Cauzele vânzărilor slabe de Nexus One? În principal lipsa unei campanii susţinute de marketing (nici măcar site-ul oficial Google nu excelează la acest capitol), dar şi faptul că a fost pus în vânzare prin reţeaua relativ mică a T-Mobile, fiind afişat şi un refuz clar de comercializare a telefonului prin reselleri.


Sursa: Electronista

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail