Nexus One la antrenamente

, 08 Feb, 13:43

Nexus One_test

Pentru aceia dintre voi care încă nu s-au familiarizat cu acest device voi face o scurtă prezentare a acestuia. Nexus One este un telefon produs de HTC și vândut de Google care va rula sistemul Android 2.1 cu ajutorul „micuțului” său procesor Snapdragon de 1GHz. Printre altele, telefonul celor de la Google va îngloba o cameră de 5 megapixeli cu flash LED, un display de 3,7 inch (9 cm) și o rezoluție de 480×800, 512 MB ROM și tot atâta RAM, precum și deja prea bine cunoscutele atribute: card de memorie (32Gb), senzor de lumină și de proximitate și un accelerometru. Toate acestea într-o carcasă mai subțire și mai ușoară decât a iPhone-ului.

Pentru cei care deja visau toate aceste caracteristici, mai jos puteți urmări două dintre cele mai interesante filmulețe apărute cu acest device. Și dacă procesul de fabricație este interesant în felul său (video 1), stați să vedeți testele de laborator (video 2). Ce poate fi mai frumos decât să vezi cum un super telefon „mănâncă bătaie” la propriu, trece prin cele mai groaznice teste și totuși nu se strică?


Sursa: Engadget

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail