Ne vedem pe Skype, prin televizoarele Panasonic!

Ne vedem pe Skype, prin televizoarele Panasonic!

[galleria]

Panasonic și Skype colaborează pentru a oferi servicii de voce și videotelefonie cumpărătorilor de noi televizoare Panasonic Viera HDTV din gama 2010.

Pentru a iniția un apel Skype printr-un Viera Cast, utilizatorul va conecta o cameră video special proiectată și care se comercializează separat. Camera video are încorporat un microfon capabil să capteze sunetul chiar dacă utilizatorul stă la distanță de televizor, pe canapea, spre exemplu. Camera este capabilă să transmită imaginile video de înaltă definiție, cu o rezoluție de până la 720p, în funcție de lățimea benzii utilizate pentru conectarea la Internet.

Astfel, utilizatorii de Panasonic vor avea la dispoziție apeluri voce-video gratuite Skype-to-Skype, apeluri pe telefon fix sau mobil la prețurile scăzute practicate de Skype, opțiunea de a primi apeluri printr-un număr de Skype, voicemail Skype, dacă este configurat, sau  invitația de a lua parte la video-conferințe cu până la 24 de alți participanți.

Skype se alătură listei de servicii disponibile în prezent prin Viera Cast, printre care Amazon Video On Demand, YouTube, Picasa Web Albums, Bloomberg News și site-uri cu informații meteo.

Etichete: