MUBI sau filmele clasice pe PlayStation 3

MUBI sau filmele clasice pe PlayStation 3

[galleria]

MUBI isi muta serviciul si pe PlayStation3, prin incheierea unui parteneriat cu Sony Computer Entertainment Europe pentru filme mai putin comerciale. Peste 300 de filme ale unor regizori precum Audiard si Zeferelli vor fi disponibile pentru vizionare direct pe consola PS3.

Sa va spun cum se procedeaza, insa la final am o veste mai putin buna.

Pentru accesarea librariei de filme online este necesara descarcarea aplicatiei MUBI din PlayStationStore, iar aplicatia este gratuita. Utilizatorii pot viziona continutul  imediat, avand la dispozitie optiuni de selectare intre colaje din festivaluri, proiecte clasice ale cinematografiei independente si proiecte ale unor regizori amatori. MUBI ofera oportunitatea de a descoperi lucrarile unor regizori de renume mondial precum fratii Coen si Tarantino, alaturi de regizori din America Latina si scurtmetraje restaurate din cele mai putin cunoscute arhive. De asemenea, pot fi vizionate filme gratuite, dar si pelicule inchiriate pe durata unei saptamani, existand in acelasi timp si posibilitatea achizitionarii unui abonament lunar, ce ofera acces nelimitat la toate filmele.

Stiu, suna tentant. Insa, cum spuneam, am o veste mai putin buna: serviciul MUBI pentru PS3 va fi disponibil initial doar in Marea Britanie, Irlanda, Franta, Italia, Spania, Germania, Austria, Elvetia, Benelux, tarile nordice, Australia si Noua Zeelanda, incepand cu aceasta toamna. Romania nu este deocamdata pe harta…

Oricum, pana una alta, ne putem delecta cu filmele clasice urmarite in stil clasic. Dar exista o taxa de 2 euro, daca nu stiati deja.

Citește și:
Etichete: