18 iun. 2010 | 01:12

Motion controller-ul PlayStation Move, anuntat oficial

ACTUALITATE
Motion controller-ul PlayStation Move, anuntat oficial

Sony a anuntat ca va lansa pe data de 15 septembrie noul motion controller PlayStation Move pentru PS3 la un pret estimativ de 40 euro. Alaturi de controller-ul de miscare, cel de navigare poate fi folosit pentru a permite navigarea facila a personajelor si obiectelor in joc si va putea fi achizitionat la un pret estimativ de 30 euro. PlayStation Move are 16 titluri dedicate la data lansarii si alte 40 care urmeaza sa fie lansate in apropierea ultimei parti a anului.


Titluri proprii:
Sorcery
SingStar Dance
Heroes on the Move (titlu in lucru)
SOCOM 4:
Heavy Rain Move Edition
echochrome ii
EyePet
Sports Champions
Tumble
Beat

Alte titluri:
Time Crisis: Razing Storm
Toy Story 3
Tiger Woods PGA Tour 11


PlayStation 3

Titlurile pentru PS3 anuntate la E3 includ:

Titluri proprii:

Twisted Metal
inFAMOUS2
Killzone 3
Gran Turismo 5
SOCOM 4: US Navy SEALS
SingStar®Guitar

Alte titluri:

Final Fantasy XIV, Square Enix
Mafia 2, Take-Two
Assassin’s Creed: Brotherhood, Ubisoft
Metal Gear Solid: Rising
Mortal Kombat 9
Tron 2
Shaun White Skateboarding
Call of Duty, Black Ops


PSP (PlayStationPortable)

Printre titlurile noi pentru PSP vor fi Invizamals: Shadow Zone, Jungle Party si EyePet. In plus, peste 70 de titluri sunt asteptate sa fie dezvoltate de studiouri de prima marime pentru PSP, cum este spre exemplu God of War: Ghost of Spart si urmari ale unor succese de tipul Patapon 3.


3D Stereoscopic

In format 3D stereoscopic vor fi disponibile titluri precum: MotorStorm: Apocalypse, Killzone 3, The Sly Raccoon Collection si Gran Turismo 5.

Alte francize care vor ajunge in casele consumatorilor in format 3D stereoscopic pe PlayStation sunt Crysis 2 de la Electronic Arts, Mortal Kombat 9 produs de Warner Brothers, Shaun White Skateboarding, Ghost Recon, Future Soldier apartinand Ubisoft, la fel ca Tron2: Evolution (jocul), de la Disney.

Sony a precizat ca toate consolele PS3 existente la nivel mondial (35,7 milioane) vor fi capabile sa redea jocuri 3D, ca rezultat al recentului upgrade de firmware.

In prezent, patru titluri PS3 3D, asa cum am scris anterios, sunt disponibile pentru a fi descarcate de pe platforma PlayStation: Pain, MotorStorm Pacific Rift, Super Stardust HD si WipEout HD., de asemenea, mai tarziu anul acesta.

In cursul acestui an va fi disponibil si suportul de redare 3D a discurilor Blu-ray.