Mio S600 are cea mai simpla interfata GPS cunoscuta de om

Mio S600 are cea mai simpla interfata GPS cunoscuta de om

GPS, navigatie prin satelit, navigatie GPS, Mio, Mio Technology, Mio S600, navigator GPR Mio S600, Mio Spirit, Mio S600 functii, Mio ecran tactil, Mio receptor GPSDaca te-ai saturat sa tot butonezi la nesfarsit sistemul tau de nagivatie GPS pentru a schimba o simpla setare, noul soft Spirit de la Mio Technology iti ofera cea mai simpla si usor de folosit interfata pe care am vazut-o vreodata pe un dispozitiv GPS. Mio Spirit vine pe noile dispozitive din seria 6xx si include o serie de inovatii care vor imbunatati si simplifica radical experienta unei calatorii asistate de un navigator GPS.

Noua versiune a puternicului software Mio Spirit, cu care este echipat navigatorul S600, include, pe langa functiile deja specifice de tipul POI (punctelor de interes), cartilor de calatorie incluse, posibilitatii de captura a rutei sau a noilor puncte de interes, si o serie de functii aditionale deosebite: functia “Text-to-speech” facilitează localizarea mai usoara a unor destinaţii prin rostirea numelor strazilor si a intersectiilor, pe masura ce punctul de destinatie este mai aproape, functia de ghidare off-road, functia de identificare a celei mai apropiate parcari de punctul de destinatie, functia de avertizare a conducatorului auto asupra radarelor si a camerelor din trafic si asistenta la incadrarea pe banda corespunzatoare.

Atuu-rile platformei Mio Spirit “Smart Find”, “Google Like Search” si “Explore Mode” sunt intregite de noul port AV, ce poate transforma S600 intr-un adevarat centru media pentru orice autoturism. Mio S600 poate astfel reda semnal video si audio de la un TV tunner digital, un media player sau, foarte util, o camera de asistenta la parcare.

Noile S600 vin cu multiple imbunatatiri comparativ cu gama Spirit lansata anul trecut. Astfel GPS-urile Mio de noua generatie au un ecran tactil de 5”, comparativ cu 4,7” anul trecut, un receptor al semnalului GPS mai puternic de 12 mm x 12 mm, un nou sistem de operare, Windows CE 6.0, software Spirit imbunatatit versiunea 2010, difuzor mai puternic. In plus, S600 are butoane iluminate, care permit utilizatorului sa se intoarca cu usurinta la meniul principal sau sa salveze cu usurinta locatia in care se afla sub forma unui POI, dar si sa pastreze o anumita ruta in memoria dispozitivului.

Noul Mio S600 este disponibil pe piaţa din Romania din aceasta luna, la un pret aproximativ de 899 RON prin intermediul partenerilor Mio.

Seria S6xx de la Mio va fi intregita de lansarea S605 si S655 in luna august, produse ce vor îngloba caracteristici suplimentare. S605 va avea in plus un receptor TMC (pentru informatii din trafic), iar S655 va include si Bluetooth, handsfree si un player audio dedicat.


DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: