Mio prezinta noi echipamente de navigatie la Computex

Mio prezinta noi echipamente de navigatie la Computex

Mio_V780

 

Mio Technology va prezenta cu ocazia targului IT Computex noua serie de echipamente de navigatie Moov S600, noile dispozitive multimedia V780, precum si kit-urile GPS pentru masina adaptate dispozitivelor Apple.

Navigatoarele din gama Mio S600 dispun de un ecran de 5-inch, avand implementat un buton de captura pentru salvarea imediata a locurilor si traseelor. Bazate pe platforma software Mio Spirit, dispoztivele ofera utilizatorilor cautare dupa cuvinte cheie, prin functionalitatea SmartFind, bazata pe Google Local Search. Cu ajutorul porturilor AV, soferii pot reda continut digital (video si audio) de pe diverse dispozitive portabile. Iar daca il conecteaza la o camera video plasata in spatele autoturismului, navigatorul Mio va oferi si asistenta la parcare.

Desi V780 are in prim plan facilitatile standard de navigare, se deosebeste de celelalte produse prin functionalitatile multimedia HD si prin faptul ca permite navigare directa pe Internet, prin intermediul unui ecran senzitiv de 7”.

Kit-urile auto pentru iPhone si iPod Touch includ un receptor GPS, care poate transforma produsele Apple in echipamente pentru navigatie. Pe langa acest receptor, kit-ul include si un incarcator pentru cele doua dispozitive, precum si un difuzor de amplificare a sunetului redat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: