Mio Moov V780 îmbină navigația cu distracția

Mio Moov V780 îmbină navigația cu distracția

[galleria]

Singurul motiv pentru care muți vreodată de la locul său un navigator GPS este pentru a-l ascunde în compartimentul pentru mânuși sau a-l lua cu tine, pentru a nu-i tenta pe anumiți compatrioți care bântuie prin parcări.

Dar noul Mio Moov V780 trece granița dispozitivelor de navigație clasice și îți dă o mulțime de motive pentru care să-l ții după tine cam tot timpul. Gândit pentru a oferi cea mai bună experiență de navigare, entertainment și accesare a internetului, noul Moov V780 înglobează softul de navigare Mio Spirit și dispune de un ecran de 7 inch plat, în format wide, care include capabilități multimedia HD, receiver TV digital și conectivitate wireless. Această combinație deosebit de puternică a fost apreciată în cadrul iF Design Awards 2010.

Noile hărți extinse incluse pe cardul MicroSD, destinate seriei Mio Moov S500, sunt adaptate pentru a fi compatibile și cu noul model de GPS și rulează pe baza aceluiași soft Mio Spirit. Clienții vor putea evita procesul dificil de actualizare a hărților bazat pe descărcarea, activarea și instalarea acestora prin simpla conectare a cardului MicroSD la aparat, această operațiune fiind suficientă pentru ca utilizatorul să poată rula hărțile suplimentare, fără a le înlocui pe cele preinstalate.

Mio colaborează deja de câțiva ani cu cei mai importanți furnizori locali de hărți GPS pentru a le putea oferi clienților săi cele mai noi și detaliate hărți disponibile. La ora actuală, aria de acoperire a hărților extinse pentru Mio Spirit include America de Nord, Europa, Australia, Noua Zeelandă și China.

Noul produs va fi lansat zilele acestea la CeBIT și va ajunge și în România, împreună cu hărțile extinse pentru Mio Spirit, începând cu trimestrul trei 2010.

Etichete: