18 aug. 2010 | 11:19

Might and Magic revine in 2011, cu Heroes VI

ACTUALITATE
Might and Magic revine in 2011, cu Heroes VI

Ubisoft a anuntat pentru 2011 noul joc Might and Magic Heroes VI, dezvoltat de Black Hole pentru PC. Noul titlu va include toate personajele si mecanismele cunoscute din seria Heroes, impreuna cu o serie de inovatii, desigur, la nivelul elementelor RPG.

[galleria]

Aventura Might and Magic Heroes VI incepe cu 400 de ani inaintea evenimentelor din Heroes V, prezentand o familie de eroi, implicata intr-o poveste epica, in care Ingerii planuiesc sa reinceapa un razboi neterminat. Un general Arhanghel legendar care a fost ucis in timpul razboiului dintre rasele antice reinvie manat de setea de razbunare. Sub pretextul pregatirii impotriva unei invazii iminente ale Demoniilor, el reuneste oamenii din Ashan pentru a-si extermina oponentii antici. El subestimeaza insa puterea dinastiei Griffin Dukes.

Destinurile eroilor din clanul Griffin va fi scrisa tocmai de jucatori. Iata cateva indicii despre ce va asteapta in joc:

–      Gameplay-ul Heroes a fost reconceput cu ajutorul producatorului Black Hole.

–      Mixaj TBS – RPG, cu explorarea hartilor extra mari si pline de aventuri, colectionarea a tone de resurse si construirea unor orase extraordinare.

–      Infruntarea destinului conducand eroii dinastiei Griffin in cadrul unei povesti intrigante. Trebuie sa iti poti asuma raspunderea alegerilor facute si iti poti personaliza experienta de joc datorita unui nou sistem de reputatie.

–      Universului Might and Magic, cu peisaje fantastice si creaturi ale tinutului Ashan. Producatorii pregatesc design 3D revizuit.

–      O noua interfata pentru managementul comunitatii online.