Microsoft si Nokia au lansat aplicatia Microsoft Communicator Mobile

, 05 Mai, 21:16

nokia_microsoftMicrosoft si Nokia au lansat aplicatia Microsoft Communicator Mobile, destinata telefoanelor produse de compania finlandeza. In ce consta aceasta aplicatie: permite utilizatorului sa se conecteze prin intermediul terminalelor mobile direct la sistemul de comunicatii al companiei la care lucreaza.

Posesorii de E72 si E52 pot deja descarca versiunea in limba engleza a aplicatiei, prin intermediul Nokia Ovi Store.

Communicator Mobile permite utilizatorilor sa vizualizeze disponibilitatea colegilor lor si sa comunice cu acestia prin intermediul mesajelor instantanee, a celor text sau a email-urilor. Numele si status-ul colegilor sunt integrate direct in aplicaţia pentru contacte a terminalului, permitand utilizatorilor sa isi actualizeze propriul status.

Aplicatia este primul produs lansat de alianta Nokia-Microsoft, potrivit reprezentantilor companiiilor. Asta inseamna ca mai urmeaza si alte solutii de optimizare a comunicatiilor, in completarea eforturilor depuse de Nokia pentru a optimiza accesul direct la e-mail si alte informatii personale prin intermediul Microsoft Exchange ActiveSync.

Communicator Mobile va fi preinstalata si pe alte smartphone-uri Nokia, inclusiv pentru Nokia E5, anuntat recent de companie.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail