MacBook Air de 11,6-inch, pana la sfarsitul anului

, 16 Iul, 09:00Pentru a putea intra in competitie cu sistemele notebook ultraportabile si accesibile ca pret, Apple intentioneaza sa lanseze o varianta a MacBook Air, mai subtire si mai usor, cu ecran de 11,6-inch si procesor ultra-low voltage Core iX, potrivit surselor din  piata.

Noul produs Air va fi anasamblat de Quanta, iar pana la sfarsitul acestui an vor fi livrate doritorilor 400.000 unitati.

Vestile vin in perioada in care Lenovo a anuntat ca, datorita comenzilor in scadere, exista posibilitatea sa renunte la producerea seria ThinkPad X300, ce cuprindea notebook-urile pe baza de Windows ce se doreau a fi competitoarele directe ale modelului MacBook Air.

In alta ordine de idei, Apple are planuri marete si in legatura cu noua generatie de iPod Touch, ce ar putea vedea lumina zilei pana in septembrie: camera foto cu senzor de cel putin 3MP, cu posibilitatea de inregistrare video si procesor A4, integrat si in iPhone 4.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail