Logitech Headset F540, pentru joc la distanta

Logitech Headset F540, pentru joc la distanta

Logitech a pregatit o surpriza pasionatilor de jocuri: noile casti wireless F540, destinate in principal utilizatorilor de console (PS3 si Xbox 360).

Castile dispun de o statie wireless cu trei intrari de tip analog, permitand astfel conectarea simultana a pana la trei dispozitive audio (console, TV, DVD player, MP3 player etc.), trecerea de la o sursa audio la alta fiind posibila prin selectorul incorporat in casti.

Si cum jocurile de tip MMO sunt printre cele mai populare, castile F540 sunt capabile si de voice chat, pentru o comunicare facila cu coechipierii sau adversarii.

Pe final, este bine de stiut ca utilizatorii nu vor fi nevoiti sa schimbe bateriile des, castile fiind reincarcabile, oferind pana la 10 ore de functionare continua, daca au fost incarcate complet. In plus, pot fi reincarcate si in timp ce sunt folosite. Totusi, ar trebui sa fiti atenti la numarul incarcarilor, fiindca bateriile reincarcabile sunt limitate din acest punct de vedere.

Logitech Wireless Headset F540 va fi disponibil in Europa din luna decembrie, la timp pentru luna cadourilor, la un pret de aproximativ 150 euro.

Citește și:
Etichete: