15 sept. 2010 | 13:54

Logitech M570: renunta la mouse, treci pe trackball

ACTUALITATE
Logitech M570: renunta la mouse, treci pe trackball

Noul Trackball Wireless M570 de la Logitech, proaspat lansat si in Romania, reprezinta o alternativa la touchpad-uri sau la mausii traditionali, integrand receiver-ul Logitech Unifying.

Beneficiile unui trackball constau in robustete si stabilitate, nemaifiind necesara miscarea bratului pentru a directiona cursorul, ceea ce inseamna ca nu vei mai avea nevoie de un spatiu mare pentru utilizare, fiind ideal pentru un birou ingust. In plus, functioneaza indiferent de materialul din care este alcatuita “suprafata de lucru”: mese din lemn dur, canapele confortabile sau paturi moi, deoarece senzorul de tracking laser utilizeaza bila pentru a conduce miscarea, si nu suprafata.

Detaliat, M570 dispune de o rotita de scroll si de butoane back/forward. Tehnologia wireless 2,4 GHz asigura o conexiune la o distanta de pana la 9 metri. Iar daca vrei sa “economisesti” porturile USB, poti adauga o tastatura compatibila, number pad sau mouse aditional la acelasi receiver (Logitech Unifying).

In plus, mouse-ul poate functiona cu acelasi set de baterii AA timp de 18 luni, iar indicatorul de baterie te va anunta din timp sa le inlocuiesti.

Logitech Wireless Trackball M570 va fi disponibil in Europa din luna octombrie, la un pret recomandat de 70 Euro.