LG Mini, telefonul minimalist pentru socializare

LG Mini, telefonul minimalist pentru socializare
Daniela Pichiu
14:47 05.05.2010

LG MINI_2

Intr-o perioada in care cele mai cautate telefoane sunt cele cu ecrane tactile cat mai mari (concluzie pe care am tras-o tinand cont ca in aceasta categorie se incadreaza majoritatea dispozitivelor mobile lansate in aceasta perioada de marile companii din domeniu), LG a lansat in Romania Mini GD880.

Noua jucarie are o greutate de 99 grame si dimensiuni de 102 x 47,6 x 10,6 mm. Bineinteles ca dispune si de un display de 3,2-inch (8,1 cm) cu multi-touch capacitiv, cu rezolutie de 480 x 854 pixeli. Care pe deasupra este si rezistent la zgarieturi. Si, ca sa imi fie pe plac pana la capat, beneficiaza de accelerometru pentru UI auto-rotate si de sensor de proximitate.

Dar sa revenim la segmental pentru care a fost conceput: entertainment si socializare. LG Mini este primul telefon care incorporeaza browser-ul LG Phantom, compatibil cu HTML 5, permitand in acelasi timp un acces rapid la retelele sociale online, precum Facebook si Twitter. Memoria extinsă a terminalului permite consumatorilor sa deschida pana la 10 ferestre de windows simultan.

Printre serviciile la care Mini permite acces facil se numara Google Latitude, Gmail, Calendar, Google Maps, Google Buzz si bineinteles YouTube.

LG MINI_1

Navigarea este usurata de instrumentele de navigare Intelligent Zoom si Touch-to-Zoom, ce determina ca paginile de Internet sa se deschida la o dimensiune optimizata. Cu LG Air Sync se sincronizeaza wireless informatiile de pe computer cu cele de pe telefon, iar cu ajutorul functiei ON Screen Phone, utilizatorul selecteaza si descarca informatii de pe telefon direct pe computer. Se poate raspunde la un SMS utilizand tastatura computerului.

In completarea aptitudinilor necesare pentru a fi considerat un telefon inteligent, LG Mini ofera push email, camera de 5 megapixeli, Wi-Fi, A-GPS, radio FM si 7.2 Mbps HDSPA.

Telefonul va avea un pret de aproximativ 1.400 lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI