LG lanseaza Optimus One si Optimus Chic

LG lanseaza Optimus One si Optimus Chic

telefoane, smartphone, lansare, LG, LG Optimus, LG Optimus One, LG Optimus Chic, Android, Android 2.2, Froyo, Android Froyo

LG si-a extins portofoliul de terminale bazate pe platforma Android cu doua noi telefoane inteligente Optimus: LG Optimus One si LG Optimus Chic. Acestea incorporeaza sistemul de operare Android 2.2 (Froyo) si sunt optimizate pentru serviciile Google Mobile, venin in intampinarea numarului in crestere de utilizatori care doresc sa-si achizitioneze primul lor telefon inteligent.

LG Optimus One si LG Optimus Chic sunt printre primele telefoane inteligente cu Android 2.2 Froyo, cea mai noua versiune a platformei Android. Aceasta platforma permite navigarea pe internet cu o viteza de pana la 3 ori mai mare, incarcarea paginilor, aplicatiilor de tip pop up si multitasking.

telefoane, smartphone, lansare, LG, LG Optimus, LG Optimus One, LG Optimus Chic, Android, Android 2.2, Froyo, Android Froyo

Cele doua terminale permit sincronizarea cu calendarul Outlook pentru o eficienta mai mare a profesionistilor din diverse domenii. In plus, acestea ofera hotspot-uri Wi-fi mobile pentru conexiunile 3G. Printre aplicatiile Google Mobile disponibile se numara Google Voice Search, Google Voice Actions, Google Goggles, Google Shopper si Google Maps cu optiune de navigatie. Mai mult, exista posibilitatea accesarii a peste 80.000 de aplicatii Android.

Avand o interfata usor de utilizat, LG Optimus One include de asemenea LG App Advisor, care recomanda cele mai bine cotate 10 aplicatii, la fiecare doua saptamani. Telefonul incorporeaza de asemenea si o camera cu functii precum face tracking si smile shot, un ecran HVGA de 3,2 inci si o baterie cu o capacitate de 1500mAh.

Datorita liniilor curbe ale terminalului LG Optimus Chic, consumatorii vor putea tine telefonul mai bine in mana iar cele doua variante de culori fac acest telefon inteligent la fel de rafinat ca si persoana care il detine. LG Optimus Chic beneficiaza de butoane tactile-senzitive pentru a completa imaginea rafinata si minimalista a telefonului. LG Optimus Chic ofera de asemenea o aplicatie care permite utilizatorilor sa-si administreze telefonul prin PC. Mai mult, prin LG Air Sync, utilizatorii sunt la curent cu optiuni precum sincronizarea contactelor, fotografiilor si a celorlalte informatii vitale legate de computer. Compatibil cu DLNA (Digital Living Network Alliance), fisierele multimedia pot fi transferate pe alte dispozitive DLNA, precum televizoarele, sisteme audio-video si laptop-urile.

Pentru a anunta lansarea LG Optimus One si LG Optimus Chic, LG a sustinut o conferinta de presa transmisa pe internet in direct de la Seul.


Citește și: