Let’s play wireless! Asus O!Play Air

Let's play wireless! Asus O!Play Air

[galleria]

Asus a lansat noul media player O!Play Air HDP-R3 HD cu ajutorul căruia utilizatorii pot accesa prin intermediul rețelei wireless conținutul digital de pe diverse surse de stocare. O!Play Air HDP-R3 poate reda cam toate fișierele audio, foto și video HD de pe PC-uri, dispozitive de stocare în rețea, carduri de memorie și de pe alte aparate conectate prin interfețele USB sau eSATA.

Dispozitivul O!Play Air HDP-R3 moștenește de la predecesorul sau O!Play HDP-R1 facilități premium privind redarea High Definition și suportul pentru numeroase tipuri de fișiere. Printre formatele suportate se numără MPEG1/2/4, H.264, VC-1 și RMVB (Real Media Variable Bitrate). În plus, media player-ul decodează materialele digitale 1080p Full High Definition. Noul model merge mai departe și include noi posibilități de accesare convenabilă a materialelor digitale prin intermediul rețelei fără fir sau citind direct de pe cardurile de memorie. Media player-ul HD beneficiază de suport Wi-Fi și integrează un cititor de carduri (CompactFlash, Secure Digital, MMC, Memory Stick, Memory Stick Duo).

O!Play Air HDP-R3 este primul media player HD care oferă funcția „music shuffle” prin acționarea unui buton dedicat de pe telecomandă. Prin activarea acestuia, toate fișierele audio disponibile vor fi selectate pentru a putea fi redate în mod aleator, fără a mai fi nevoie de importarea lor manuală.

Datorită suportului pentru standardul 802.11n, O!Play Air HDP-R3 va putea susține transferurile wireless stabile și rapide de până la 600 Mbps. În plus, media player-ul simplifică partajarea fișierelor multimedia de pe PC-uri cu ajutorul aplicației O!Link pentru redarea lor direct pe ecranul televizorului din sufragerie. Materialele HD pot oferi imagini impresionante, dar pentru obținerea cadrelor perfecte este nevoie de o lățime de bandă mare. Folosind cea mai nouă interfață eSATA, O!Play Air HDP-R3 oferă utilizatorilor un transfer de până la șase ori mai rapid comparativ cu cel prin USB 2.0, eliminând întârzierile de redare a continutului HD. De asemenea, O!Play Air HDP-R3 poate fi conectat la rețeaua cu fir.


DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: