06 ian. 2010 | 11:00

Lenovo + AT&T = smartbook-ul Skylight

ACTUALITATE
Lenovo + AT&T = smartbook-ul Skylight

Lenovo Skylight smartbook ATTCei de la Lenovo și operatorul american de telefonie mobilă AT&T anunță lansarea oficială a unui nou smartbook, modelul Lenovo Skylight. Cele două companii au ținut să sublinieze că modelul este, de fapt, primul smartbook cu procesor Snapdragon de 1 Ghz.

Modelul Skylight se poate mândri cu un design care îl face atrăgător și în fața atehnicilor, iar prentru restul, smartbook-ul prezintă „artileria grea”, adică ecran de 10 inch capabil să redea imagini la standard high-definition, interfață personalizată și conectivitate 3G și Wi-Fi.

Dar Lenovo Skylight nu îi uită nici pe cei care își petrec timpul agățați de rețelele sociale, așa că dispozitivul oferă acces direct la Facebook și alte rețele sociale și servicii: YouTube sau Gmail. Totodată fiecare utilizator poate să își personalizeze smartbook-ul cu o serie de widgeturi, printre care se numără Amazon MP3 sau Roxio CinemaNow.

Pe lângă cei 20 GB spațiu de stocare, Lenovo Skylight are incorporat un acumulator care rezistă până la zece ore de uzură intensivă. AT&T va pune la dispozitia doritorilor noul smartbook în două variante de culori, albastru și roșu. Modelul costă 499 $ și va fi lansat în luna aprilie 2010. Vestea buna e că tot în acest an, Lenovo Skylight va fi disponibil în China și Europa.

Sursa: unwiredreview