Laptop Acer cu touchscreen dublu?

, 13 Sep, 08:33

Compania Acer ar putea pregati o schimbare majora de la linia traditionala de design al laptop-urilor, fiind “prinsa” in dezvoltarea unui model cu touchscreen dublu.

Prototipul se pare ca are doua ecrane de 15 inci (38 cm), ambele tactile – unul pentru display-ul laptop-ului si celalalt ca tastatura sau trackpad, dupa cum au aflat cei de la TechReviewSource. Prin urmare, nu are tastatura fizica, ci un ecran care va juca si locul trackpad-ului, cu input tactil pentru ambele. In plus, ambele au suport pentru multitouch.

Detaliile despre interior ul laptop-ului sunt inca limitate. Se stie ca sistemul de oprare va fi Windows 7, iar procesorul este Intel Core i5 de 2,66GHz, cel putin in actualul stadiu al dezvoltarii.

Mai departe, depinde daca va ajunge in productia de masa, adica anul viitor. Compania are tinta de lansare toamna 2011, ceea nu este rau. Bineinteles, importante sunt si partea tehnica, si design-ul, si… sa le uram noroc.

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail