Lansarea iPad: noi amânări legate de livrarea precomenzilor

Lansarea iPad: noi amânări legate de livrarea precomenzilor

ipad_preorder_12th

Cei care au plasat o precomandă de iPad Wi-Fi sâmbătă au primit drept dată de livrare ziua de 12 aprilie, iar cei care doreau 3G, spre sfârşitul lunii. Opţiunea de rezervare a fost însă dezactivată pe magaziele virtuale locale App Store, din cauza numărului mare de rezervări.

Zvonurile aduc în discuţie faptul că Best Buy va avea în stoc doar câteva produse în ziua lansării, ceea că înseamnă că cele 675 magazine ale companiei vor avea fiecare câte 15 iPad-uri, existând posibilitatea dublării numărului.

Oricum, dacă este să ne uităm la numărul de tablete precomandate, se pare că Apple va vinde absolut tot ce produce, lucru bun pentru companie, dezavantaj pentru cei care încă nu au comandat, deoarece nu se poate estima momentul când vor intra în posesia unui iPad. Iar cei care au făcut o precomandă prin intermediul Best Buy, partenerul Apple pentru lansare, trebuie să păzească uşile magazinelor de cu o seară înainte (sau chiar de cu o zi înainte), pentru a putea fi siguri că vor fi printre norocoşii cărora le sunt onorate comenzile, deoarece au un timp limită pentru a le ridica. Dacă nu îl respectă acest termen limită, produsul se întoarce la raft (mai bine zis, la următoarea persoană de pe lista de aşteptare).

În cea de-a două săptămână în care au putut fi făcute precomenzi, aproximativ 240.000 de produse au fost precontractate, fără a fi incluse rezervările in-store şi comezile educaţionale şi cele ale companiilor.


Sursa: Theappleblog