25 feb. 2010 | 15:17

Kingston DataTraveler 310, mai mare, mai rapid

ACTUALITATE
Kingston DataTraveler 310, mai mare, mai  rapid

[galleria]

Cei de la Kingston își reînnoiesc recordul stabilit anul trecut cu modelul 300 (primul și singurul stick de 256GB până în prezent), odată cu lansarea lui DataTraveler 310. Capacitatea a rămas la aceiași 256 de gigi, doar că la modelul 310 aceștia sunt mai harnici, înregistrând 25MB/s la citire și 12 MB/s la scriere.

Mai mult ca sigur te întrebi la ce îți pot fi de folos 256GB pe un stick, însă Kingston declară că își continuă perfecționarea acestei game XXL datorită feedback-ului pozitiv primit din partea designerilor, inginerilor și arhitecților care aveau nevoie de așa ceva, potrivit lui Steve Hall, Product Development Manager of Flash, Kingston.

Dimensiunile le depășesc pe cele ale unui flash obișnuit, dar îi permit în continuare să fie mai comod decât un rack extern și nu te va întreba nimeni ce ai în buzunar. Dacă Stick-ul se adresează nevoilor tale e bine să știi că acesta dispune de o garanție de 5 ani, vine cu soft-ul Password Traveler și că ar trebui să te aștepți la un preț de 3300 Ron.

Cadoul perfect, nu-i așa?