JooJoo, cu un pas înaintea iPad-ului

JooJoo, cu un pas înaintea iPad-ului

joojoo

Tableta JooJoo a celor de la Fusion Garage a ajuns în sfarşit la momentul livrării, după mai mult de patru luni de când a fost prezentată publicului larg. Precomenzile sunt primele onorate, iar produsele ar trebui să ajungă la cumpărătorii lor până la sfârşitul acestei luni.

Deşi au intervenit multe amânări, se poate spune că au fost legate şi de lansarea rivalului principal, iPad-ul, ce va avea loc peste câteva zile. Iar scopul Fusion Garage: de a fi cu un pas înainte. Trebuie să luăm în considerare şi faptul că JooJoo suportă Flash, un alt avantaj faţă de tableta celor de la Apple, despre care am mai scris.

Făcând o comparaţie, JooJoo are un ecran tactil cu diagonala de 12-inch (30 cm) şi o placă video NVIDIA Ion capabilă să redea videoclipuri 1080p. Capacitatea de stocare nu este strălucită, ce e drept, însă tableta se bazează în principal pe conţinut web.

Tableta Apple este mai mică, suportă video 720p, dar compensează la capitolul stocare: 64GB. În plus, toate aplicaţiile pentru iPhone sunt compatibile şi cu iPad-ul.

Ambele produse se vor comercializa la un preţ de pornire de 500$.

joojoo


Sursa: Electronista