IXUS 300 HS, noua camera foto digitala de la Canon

IXUS 300 HS, noua camera foto digitala de la Canon

[galleria]

Canon a lansat astazi o noua camera foto digitala compacta, pe numele sau IXUS 300HS, cu senzor CMOS de 10 MP si procesor DIGIC 4, la care se adauga lentila f/2.0 cu unghi extins (28 mm) si zoom optic 3.8x, utilizatorii dispunand astfel de fotografiere rapida si performanta chiar la o iluminare scazuta.

Sistemul HS incorporat permite senzorului CMOS sa capteze scenele de actiune cu pana la 3,7 fotografii pe secunda (la rezolutia maxima 10MP). Video, camera poate inregistra HD, la rezolutie 720p. 

Modelul are un ecran PureColor II G LCD 16:9 cu diagonala de 7,5 cm si este disponibil in culorile argintiu metalic, negru mat sau alb lucios. 

Pprocesul de fotografiere este facilitat prin functiile Smart Auto cu tehnologia Scene Detection (detecteaza tipul de scena si selecteaza automat setarile optime), Smart Flash Exposure (controleaza nivelurile de flash in functie de conditiile de fotografiere), Face Detection (permite declanarea fotografierii atunci cand subiectul zambeste sau clipeste), FaceSelf-Timer (fotografiere automata, cand detecteaza o noua fata in cadru).


Specificatii tehnice

–          Senzor CMOS 10.0 MP

–          Lentile Canon, f/2.0, 28mm, zoom optic 3.8x si stabilizator optic de imagine

–          Sistem HS cu procesor DIGIC 4

–          240 fps Super Slow Motion Movie; High-speed Burst: 8.4 cadre/sec4

–          Ecran wide PureColor II G LCD  7.5 cm

–           Smart Auto şi Smart Flash Exposure

–          Filme HD (720p) cu zoom optic, sunet stereo si HDMI

–          Smart Shutter cu opţiunile Smile, Wink Self-Timer şi FaceSelf-Timer

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: