iPhone încărcat la soare

iPhone încărcat la soare


[galleria]

Ce faci dacă dragul tău iPhone rămâne fără putere şi nu ai niciun încărcător? Ce te faci dacă nu ai nici baterie de schimb? Soarele e salvatorul!

Novothink, companie care creează soluţii ecologice pe baza luminii soarelui special pentru produsele Apple, a anunţat disponibilitatea unei carcase care permite captarea energiei solare pentru a încărca iphone-ul sau ipod Touch-ul. Produsul combină un panou solar cu o baterie litiu ion (1500mAH  penru iPodTouch şi 1320mAH pentru iPhone).

Tehnologia generează energie pentru aproximativ 30 minute de convorbire într-o reţea 3G ori 60 min în reţea 2G, în urmă dispunerii de cel puţin 2 ore în lumina soarelui. Carcasă dispune şi de un cablu USB, pentru încărcare clasică, în cazul zilelor ploioase. Pentru a nu praji totuşi bateria la soare, există şi un sensor termic, care te atenţionează dacă se încinge atmosfera.

Iar în cazul în care nu ştii exact dacă puterea soarelui e potrivită, cât te mai ţine bateria sau dacă s-a încărcat, existenţa celor 4 LED-uri integrate te vor ajuta să răspunzi la întrebări.

Suplimentarea bateriei pentru iPhone

Vorbit (3G)

Până la 4 ore

Vorbit (2G)

Până la 8 ore

Standby

Până la 240 ore

Folosire Internet (3G)

Până la 4 ore

Folosire Internet prin Wi-Fi

Până la 6 ore

Redare Video

Până la 6 ore

Redare Audio

Până la 20 ore


Carcasele sunt de culoare albă sau neagră şi pot fi cumpărate la un preţ de 79.95$ (pentru iPhone 3G/3GS) şi de 69.95$ pentru iPod Touch (a doua generaţie).


Sursa: Maxborgesagencyblog

Etichete: