iPad, mai tare ca iPhone

, 06 Apr, 16:28

ipad.hugÎn prima zi de lansare, Apple a vândut peste 300.000 de iPad-uri, potrivit aşteptărilor analiştilor, ceea ce înseamnă mai mult decât numărul de iPhone-uri vândute la lansarea din 2007, de aproximativ 270.000 de dispozitive cumpărate în primele două zile. Putem spune astfel că tableta Apple are mai mult succes la public? Cum în 75 de zile de la lansarea iPhone-ului cifrele au depăşit un 1 milion de telefoane vândute, ne putem aştepta ca iPad-ul ca aibă un succes mai mare?

Din punctul de vedere al aplicaţiilor pentru iPad, deja au fost create peste 1.000 special pentru iPhone, care au înregistrat deja în total peste 1 milion de descărcări. Trebuie luat în calcul că sunt compatibile şi aplicaţiile create pentru iPhone. Prin urmare, deocamdată utilizatorii au de unde alege, până când se înmulţesc cele făcute special pentru tabletă.

Luând în considerare filmuleţe apărute pe Internet atât înainte de lansarea tabletei, cât şi imediat după lansare, putem spune că publicul larg îndrăgeşte deja dispozitivul mobil. Dar trebuie avut în vedere şi faptul că majoritatea cumpărătorilor sunt fani declaraţi Apple.

Oricum, softul a fost deja spart, iar aplicaţiile ”gratuite” (cunoscute şi ca ”piratate”) nu vor întârzia să apară.


Sursa: Scitech

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail