Învață să vorbește românește!

Învață să vorbește românește!

AutoCorect

Dar vrei să și scrii corect românește? Sigur că vrei, mai ales că, pe vremurile astea, un CV scris corect poate face face diferența. Dar nu numai. Sunt o mulțime de situații imaginabile în care ai nevoie de un text scris corect în limba română. Procesorul de texte AutoCorect este un program foarte puternic pentru prelucrarea textelor, care, conform producătorilor, „tinde să devină un procesor de publicații asigurând pe lângă operațiile clasice de prelucrare a textelor și corecții ortografice, corecția punctuației și îmbogățirea cuvintelelor (sic) cu diacritice manual și/sau automat. Programul este foarte accesibil, chiar și pentru aceia care au o experiență redusă în folosirea calculatoarelor”.

Chiar dacă puteau să aplice AutoCorect și acestui text (și diacritice cu virgule), producătorii au realizat un soft foarte util, pe care vi-l recomand, dacă nu aveți deja ceva similar, sau chiar și dacă aveți, ca pe o alternativă care nu strică niciodată.

Poți descărca de pe PlayTech versiunea contemporană a softului sau poți arunca un ochi pe site, pentru alte versiuni și câteva alte softuri care te-ar putea interesa.