Inca un pic de organizare

Inca un pic de organizare

fisiere, organizare fisiere, organizare fisiere media, foldere cu filme, organizare filme, organizare foldere cu filme, File2Folder, monitorizare foldereDin seria micilor trucuri care intr-un final vor aduce un pic mai multa organizare in PC-ul tau, azi vorbim de o mica aplicatie care face un lucru aparent simplu, dar care poate fi suficient de plictisitor pentru ca unii dintre noi s-o lase balta: rearanjarea colectiei de filme, asfel incat fiecare film sa aiba propriul sau folder. Unii o fac din principiu, de la bun inceput, ori de cate ori adauga ceva nou colectiei, dar multa lume foloseste un singur folder de gen „Videos”, „My Videos, „Movies”, „Filme”, cu o culme a organizarii sub forma folderului „Vazute” sau asa ceva, unde tot la gramada sunt puse toate fisierele. Dintr-un punct de vedere, sa gasesti toate filmele intr-un singur loc si sa identifici dintr-o privire pe cel care te intereseaza nu suna rau. Dar din punctul de vedere al unor aplicatii de management al continutului media, in special pentru HTPC-uri, separarea pe foldere a filmelor este esentiala pentru a putea fi stocate cum trebuie si alte fisiere, cum ar fi coperti sau alte metadate.

fisiere, organizare fisiere, organizare fisiere media, foldere cu filme, organizare filme, organizare foldere cu filme, File2Folder, monitorizare foldereDaca ai deja o colectie mare de filme stocate intr-un singur folder, poti face tranzitia la foldere separate pentru fiecare film fara sa-ti ia juma de zi sa tot creezi si denumesti foldere, cu ajutorul unei mici aplicatii sugestiv intitulata File2Folder. Aplicatia este portabila, constând dintr-un singur executabil si poate lucra inclusiv cu foldere din retea.

Tot ce ai de facut este sa pornesti aplicatia si sa selectezi folderul cu filme, dupa care apesi butonul Move!, iar daca cumva te-ai razgandit, n-ai decat sa apesi Undo!. Aplicatia poate monitoriza folderul cu filme si poate aranja auomat in foldere orice fisier nou vei pune acolo. Pentru asta trebuie sa apesi butonul Start si aplicatia va procesa automat orice fisier gaseste, cautarile facandu-le la fiecare 180 de secunde. E la mintea galinaceelor ce face butonul Stop.

Un programel care iti poate economisi destul de mult timp si poate fi folosit nu doar cu fisiere video, ci si cu alte tipuri de fisiere care zac vraiste prin vine stie ce folder.

fisiere, organizare fisiere, organizare fisiere media, foldere cu filme, organizare filme, organizare foldere cu filme, File2Folder, monitorizare folderefisiere, organizare fisiere, organizare fisiere media, foldere cu filme, organizare filme, organizare foldere cu filme, File2Folder, monitorizare foldere

Descarca File2Folder de pe PlayTech sau de aici.

Sursa: How-To Geek

Citește și:
Etichete: