HTC Wildfire integreaza retelele sociale

HTC Wildfire integreaza retelele sociale

[galleria]

HTC Wildfire este cel mai nou telefon Android bazat pe HTC Sense si care integreaza cele mai populare retele sociale. Urmand succesul HTC Desire, noul telefon face mai accesibila publicului tanar experienta HTC Sense, stabilita drept o marca recunoscuta a companiei.

Aplicatia HTC Friend Stream centralizeaza continutul publicat pe retele sociale precum Facebook, Twitter si Flickr intr-un singur flux de actualizari. In plus, fiecare contact vizualizat in agenda telefonului HTC Wildfire include un thread al comunicarilor recente, intre care detalii despre ultima convorbire, mesaje text si email-uri recente, dar si actualizări din retelele sociale. In momentul apelarii, HTC Caller ID afisează fotografia acestuia din profilul Facebook si ultima actualizare a acestuia, dar iti aminteste si daca se apropie ziua de nastere a respectivului contact.

HTC Wildfire iti permite sa recomanzi o aplicatie prin email, SMS sau prin retelele sociale. Prietenii tai vor primi un link al aplicatiei din Android Market, iar cu un singur click o pot descarca pe propriul telefon.

Noul smartphone este excelent pentru Flickr si, in general, pentru navigarea online, datorita ecranului tactil capacitiv de 3,2 inci. Camera foto de 5 megapixeli cu auto focus si flash LED permite capturarea momentelor deosebite, iar mufa audio de 3,5 inci si slotul pentru card microSD iti aduc mereu aproape melodiile tale preferate.

In România HTC Wildfire va fi disponibil incepand din luna iulie, in toate cele patru culori (negru, rosu, maro si alb), la un pret aproximativ de 180 Euro.

Citește și: