HP isi imbunatateste sistemele all-in-one si cele desktop

HP isi imbunatateste sistemele all-in-one si cele desktop

HP a lansat un nou model al seriei de sisteme All-in-One, ce se deosebeste de celelalte produse printr-un design nou, care aduce putin cu cele Apple. Ecranul de 21,5-inch (54,6 cm) al All-in-One 200 nu va dispune de touch (exact ca si compania concurenta mentionata mai sus), dar va fi capabil sa redea continut 1080p.

hpall-in-one200

In premiera pentru produsele HP de acest gen, exista LED backlighting pentru reducerea consumului de energie, dar si luminozitate instant-on.

Modelul cu dotarile cele mai modeste costa 700$, avand totusi in alcatuire procesor dual-core de 2.7GHz Pentium, 4GB RAM, HDD de 500GB disk si placa video integrata de la Intel. Optiunea de wireless este la alegerea fiecarui cumparator.

Modelului TouchSmart 600t i s-a facut de asemenea o imbunatatire semnificativa, cumparatorii putand acum opta in configuratie si pentru Core 2 Duo: 2,13GHz Core i3 sau 2,26GHz Core i5. Inclusiv calitatea sunetului redat ar trebui sa fie mult mai buna. Sistemul all-in-one va include si editorul de imagini “Corel’s Paint It!”, alaturi de alte aplicatii ce se dovedesc in final a fi utile.

Noul TouchSmart va avea un pret de pornire de 1.099$, varianta cu ecran de 23-inch, care suporta1080p, avand si procesor Core i3, 4GB RAM, HDD de 1TB si placa video Intel. Pentru un pret mai piperat, poti opta pentru Core i5 si GeForce G210M.

Trecand la segmentul de sisteme desktop, compania a lansat si o noua linie business, care include si cel mai mic sistem de acest fel, pe baza de AMD, sub numele sau Compaq 6005 Pro, fiind de asemenea si primul calculator cu adevarat verde al companiei.

Pretul sistemelor desktop incepe de la 599$ (CPU Sempron cu un singur nucleu, HDD de 160GB, DVD burner si placa video Radeon HD 4200, capabila sa redea continut video HD si chiar si  3D).

compaq6005

Modele desktop imbunatatite au configuratii diverse, pornind de la procesoare Athlon II la Phenom II X2, X3 si X4 (in functie de dimensiuni si alte specificatii) si pana la hard diskuri, ce pot avea o capacitate maxima de 500GB. Sistemele de operare sunt Windows si Linux, in functie de preferinte. In magazine vor fi predzente incepand cu 26 aprilie 2010.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: