HP isi amana tableta

HP isi amana tableta

hpslate

Tableta HP ar putea fi livrata incepand din luna octombrie, a anuntat vinery vicepresedintele companiei taiwaneze, Monty Wong. Desi era asteptata mai devreme, tableta va fi comercializata de la finalul anului fiscal HP, adica peste cinci luni.

Potrivit zvonurilor, HP Slate ar putea sa nu mai include Windows 7, ci webOS sau un model Android. De asemenea, se vorbeste si despre posibilitatea aparitiei unei tablete Hurricane cu webOS in aceasta vara, model care ar fi premergator celui cu Windows.

Wong a declarat din nou ca HP va folosi webOS pentru smartbook-uri si tablet, dar nu a precizat daca printre planurile companiei se numara si retragerea suportului Microsoft, asa cum se crede.

Actualul hardware Windows 7 ar folosi un procesor Atom mai vechi, ceea ce i-ar reduce durata de viata a bateriei la numai cinci ore, fata de cele zece ore pe care le suporta acum iPad. In plus, ar costa cu 50$ mai mult si ar avea nevoie de un spatiu de stocare dublu fata de iPad pentru a sustine voluminosul sistem de operare Microsoft.


Sursa: Electronista

Citește și: