Hitachi si cele mai rapide HDD-uri de 7mm

Hitachi si cele mai rapide HDD-uri de 7mm

z7k320

Hitachi a prezentat recent o noua familie de hard disk-uri: seria Z. Noile produse ale companiei, Travelstar si CinemaStar, se remarca prin dimensiunile reduse, avand o grosime de 7 mm, dar si printr-o capacitate de stocare de pana la 320 GB si viteze de 7.200 RPM.

Travelstar Z7K320, HDD de 2,5-inch si interfata Serial ATA 3Gbps, produs pentru a fi implementat in sisteme compacte, beneficiaza de o rata maxima detransfer de 1,334Mbps, asistata de un cache de 16MB. Dupa cum era de asteptat, si consumul de energie este redus, fiind de 1,8-watt in timpul operatiunilor de citire sau scriere date, respectiv de 0.8-watt in momentul in care intra in idle. Iar nivelul de zgomot produs nu depaseste 24dB in timpul functionarii la capacitate maxima.

CinemaStar Z5K320 a fost optimizat pentru integrarea in dispozitivele audio/video (A/V), precum personal video recorders (PVR) si set-top-boxes (STB), avand aceeasi capacitate maxima de 320GB, dar o viteza mai mica de rotatie (5400RPM) si 8MB cache.

Dimensiunile reduse il fac perfect pentru multe dispozitivele in alcatuirea carora nu puteau intra hardurile de 9,5 mm prezente pe piata. Asa ca din august, data la care se incepe livrarile in masa, veti tot auzi de micul Hitachi. Mai ales ca Samsung si-a anuntat deja interesul pentru micile medii de stocare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: