Garmin are doua modele nou-noute de ceasuri Forerunner

Garmin are doua modele nou-noute de ceasuri Forerunner

Doua noi modele de ceasuri de fitness Garmin Forerunner sunt disponibile cu optiuni GPS pentru alergatori pentru orice stadiu al antrenamentului. Forerunner 410 si Forerunner 210 se alatura precedentelor modele, Forerunner 110 si Forerunner 310XT.

Forerunner 410 dispune de inelul touch bezel, un dispozitiv pentru masurarea ritmului cardiac ce permite alergatorilor sa navigheze si selecteze functii din mers, in orice conditii de vreme. Cand sesiunea de antrenament s-a terminat, Forerunner 410 continua sa functioneze wireless, in apropierea unui calculator, incarcand date catre comunitatea online Garmin Connect.

unctioneaza prin tehnologia ANT+ si stick-ul USB care insoteste ceasul, nefiind nevoie de fire sau de incarcari manuale.

Dispozitivul permite personalizarea a pana la trei pagini ce contin peste 30 de tipuri de date.

Garmin Foreunner 210, la fel de usor de folosit precum precedentul Forerunner 110, ofera in timp real date precum ritmul, distanta si timpul utilizand un receiver GPS de inalta sensivitate cuplat cu tehnologia Garmin HotFix® care gaseste si mentine receptia satelitilor. Poti seta alerte ale ritmului cardiac pentru a fi notificat cand depasesti sau esti sub limita obiectivelor tale. Daca folosesti modelul 210 cu dispozitivul pentru picior, vei putea sa iti verifici mai tarziu prin Garmin Connect cadenta alergarii sau numarul de pasi efectuati pe minut.

Durata de viata a bateriei este de 8 ore in modul GPS si de antrenament si pana la trei saptamani in modul power-safe.

Inca ceva: Forerunner 410 si Forerunner 210 integreaza si un calculator de calorii consumate pe baza ritmului cardiac, ce prezinta cu acuratete volumul de calorii arse.

Garmin Forerunner 210 va avea un pret de 905 lei.


DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: