Fotografii amatori au o nouă jucărie, Sony Alfa450

Fotografii amatori au o nouă jucărie, Sony Alfa450

Sony-A450Niponii de la Sony își prezintă noua odraslă DSLR, modelul Sony Alfa450. Cu un senzor foto Exmor de 14,2 MP, stabilizator de imagine și procesor Bionz, Sony Alfa450 dorește să îi învețe pe amatori cum se realizează imagini de calitate.

Sub carcasa modelului A450 se află un senzor CMOS Exmor cu rezoluție de 14,2  MP efectivi. Împreună cu procesorul Bionz, senzorul captează imagini detaliate, cu un zgomot de imagine foarte redus. Sensibilitatea ISO poate fi extinsă până la 12.800, care permite surprinderea de imagini de calitate chiar și în lumină scăzută, fără utilizarea blițului din dotare.

Modul Manual Focus Check Live View permite previzualizarea imaginilor HD pe ecranul LCD Clear Photo de 2,7 inch. Opțiunea de mărire 7x/14x a imaginii pe ecran reprezintă modul ideal de confirmare a focalizării potrivite în cazul portretelor, a imaginilor de natură, macro sau a scenelor arhitecturale.

Procesorul de imagine BIONZ permite fotografierea continuă de până la 5 cadre pe secundă. În modul Speed Priority (cu AF și AE menținute de la primul cadru al rafalei), utilizatorul poate crește viteza de fotografiere până la 7 cadre pe secundă.

Încorporată în toate modelele DSLR de la Sony, stabilizarea optică a imaginii SteadyShot Inside oferă până la 4 pași de corecție anti-tremur pentru toată gama de 30 de obiective și două teleconvertoare, precum și pentru obiectivele A-mount de la Konica-Minolta.

Modelul A450 beneficiază de cea mai impresionantă autonomie a vreunei camere DSLR de la Sony de până acum. Bateria de mare capacitate permite fotografierea a până la 1.050 de cadre între reîncărcări. Modelul Sony DSLR-A450 va fi disponibil în România începând cu luna februarie 2010.

Etichete: