Flash, direct în Internet Explorer Mobile

, 11 Mar, 10:48

FlashColaborarea Adobe cu Microsoft înseamnă mai mult decât lucrul la compatibilitatea Flash pe platforma Windows Phone 7. În prezent se fac eforturi de integrare a versiunii Flash 10.1 direct în Internet Explorer Mobile, însă deocamdată nu este cunoscută data exactă a implementării.

Declaraţia oficialilor Adobe contrazice spusele Microsoft de luna trecută, când Steve Ballmer (CEO în cadrul companiei) nu a respins posibilitatea integrarii Flash în platforma WP 7, dar nici nu a spus nimic cert despre vreun plan de includere a tehnologiei de animaţie web până la lansarea în toamnă a noului sistem de operare pentru telefoanele mobile.

Colaborarea Microsoft cu Adobe este totuşi previzibilă, fără un conflict deschis între cele două companii, de tipul celui iscat de Apple, care consideră ca a facut un lucru bun prin refuzul integrării Flash în sistemele sale de operare, deoarece multe dintre probleme ar fi fost cauzate de acest plug-in.


Sursa: Electronista

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail