Flash 10.1 pentru Nexus One – e loc si de mai bine

, 01 Sep, 16:00

Daca vrei sa optezi pentru un smartphone cu Android doar pentru a beneficia de Flash 10.1, atunci poate ar trebui sa te mai gandesti. Testele realizate pe Nexus One – singurul telefon cu Android 2.2 (Froyo) pentru care playerul a fost optimizat – arata faptul ca exista probleme mari in incarcarea si redarea clipurilor video, dupa cum se poate vedea in filmuletul de la final.

Concret, multe dintre filme nu se incarca, iar in cazul celor care reusesc sa treaca de acest pas, redarea este dezamagitoare (fiind mai mult un slideshow), in pofida unei conexiuni la Internet prin Wi-Fi (25Mbps FiOS broadband).

Oricum, desi Adobe a anuntat initial ca varianta Flash optimizata pentru telefoanele mobile va fi gata in 2009, aceasta se afla inca in versiune beta pentru multe terminale pe baza de Froyo. Astfel incat momentul functionarii optime a playerului ramane sub semnul intrebarii.

Acum ii putem intelege decizia lui Steve Jobs de a nu integra Flash pe iPhone si iPad.


Sursa: GigaOM

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail