Flash 10.1 pentru Android iese din beta pe Nexus One [+VIDEO]

, 17 Aug, 11:25

Adobe Flash 10.1 pentru Android tocmai a iesit din stadiul beta si are o versiune finala in Android Market. Momentan, lansarea se refera doar la Nexus One, dar asteptam compatibilitatea cu toate dispozitivele Android 2.2.

Detinatorii de Droid 2 au deja Flash preinstalat, insa deocamdata nu se stie daca pot face updated imediat catre versiunea finala.

Flash 10.1 este prima varianta de mobil a plugin-ului care suporta acelasi constinut ca versiunile desktop, inclusiv video, animatiii si jocuri video. Singurele limitari de performanta se refera la continutul site-urilor flash, in prezent nedisponibil partial sau total pentru mobil. Adobe a incercat sa rezolve problema de interfata prin potrivirea optionala a continului cu display-ul telefonului.

Sistemele de operare pentru mobil care vor fi compatibile cu Flash 10.1 sunt Android, Windows Phone 7, Palm webOS, Symbian si BlackBerry, in functie si de minimul necesar hardware si software.


Sursa: Electronista

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail