Final Fantasy: The 4 Heroes of Light, din toamna pe Nintendo DS

Final Fantasy: The 4 Heroes of Light, din toamna pe Nintendo DS

ff

Final Fantasy: The 4 Heroes of Light va aparea in aceasta toamna pe Nintendo DS, fiind destinat gamerilor care prefera o experienta Final Fantasy traditionala. Compania producatoare, Square Enix, promite ca aventura din noul joc Final Fantasy va intoarce jucatorul la originile si bazele ale francizei, prin povestea clasica si elemente RPG traditionale.

„Seria Final Fantasy are o istorie bogata in a oferi aventuri de neuitat si noi experiente antrenante”, spune Larry Sparks, Square Enix Pal Region VP. „Final Fantasy: The 4 Heroes of Light continua traditia faimoasa, cu o aventura care accelereaza jocul, la care se adauga designul artistic superb, care ar trebui sa fie extrem de popular printre fani”.

Jocul va beneficia si de interfata pentru touchscreen, pentru un acces rapid la meniuri, comenzi si abilitati, precum si de optiuni extinse de pesonalizare, inclusiv abilitatea de a schimba clasele personajului principal. Se pot conecta la joc simultan prin wireless pana la patru jucatori.

Si daca sunteti curiosi, uitati si un scurt rezumat al povestii:

In micul regat Horne, Brandt se trezeste in diminetaa celei de-a 14a aniversari. Este ziua in care devine adult, iar obiceiul locului spune ca trebuie sa mearga la castel pentru a se prezenta in fata regelui. In momentul in care ajunge la castel, il gaseste pe rege aiurit, iar printesa cea mica lipseste, fiind rapita de vrajitoarea nordului. Fara a avea pe cineva caruia sa ii ceara, regele face o solicitare stranie: vrea Brandt sa salveze printesa? Si asa incepe aventura lui Brandt… La un moment dat i se alatura inca trei tineri curajosi si impreuna vor experimenta o calatorie plina de intalniri vesele sau incercari triste.


Sursa:  Gamespy


DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: