Face/Off: hardul cu două… interfețe

Face/Off: hardul cu două... interfețe

[galleria]

Un singur dispozitiv, două interfețe integrate. O idee bună a inginerilor de la Verbatim, noul Hard Disc Portabil Combo combină avantajele unei conexiuni de mare viteză Power eSATA cu flexibilitatea portului USB. Hard Discul Portabil are o carcasă din aluminiu mat, cântărind doar 205 grame, și asigură viteze de transfer foarte mari, de până la 3Gbit/sec.

Cu ajutorul conectorilor USB 2.0 și eSATA cu alimentare, acesta este extrem de versatil. Datele pot fi transferate prin portul eSATA cu alimentare, la o viteză maximă de 3Gbit/sec, desigur dacă și celălalte dispozitive dispun de conectivitate eSATA. În termeni de viteză de transfer, portul eSATA cu alimentare este de șase ori mai rapid decât USB 2.0.

Noul hard disc vine cu un cablu eSATA special, ce asigură în același timp și energia necesară către dispozitiv eliminând nevoia unei surse adiționale de curent. Pentru porturile eSATA mai vechi, ce nu dispun de funcția de alimentare există în pachet un cablu special în Y care preia energia necesară de la un port USB.

Cu ajutorul softului preinstalat Nero BackitUp4, utilizatorii se pot folosi de acest mic hard disc pentru a-și crea copii de siguranță pentru datele importante de pe PC sau laptop. Hard Discul Combo eSATA/USB este compatibil cu Windows 2000/XP/Vista/7, Mac OS X 10.1 și Linux. Are 130 x 80 x 17 mm, cântărește doar 205 grame și vine cu o garanție de 24 de luni.

Etichete: