Exista martori: consola PSP2, descrisa drept „masinarie puternica”

Exista martori: consola PSP2, descrisa drept „masinarie puternica”

Dezvoltatorii unui nou remake Mortal Kombat, cei de la Netherrealm, au declarat de curand ca au testat de curand consola PSP2. Shaun Himmerick, executive producer in cadrul companiei, au declarat celor de la IndustryGamers ca firma pe care o reprezinta a avut pe mana un prototip PSP2, despre care poate spune ca este o “masinarie chiar puternica”, potrivit testarilor preliminare.

Declaratia a fost pusa sub semnul intrebarii de carcotasi, fiind ciudat ca Himmerick a putut testat PSP2, dar nu a reusit sa puna mana pe 3DS, consola care este foarte aproape de lansare. Pe de alta parte, compania nu are niciun plan sa dezvolte Mortal Kombat pentru vreun sistem Nintendo.
Oricum, este ciudat cum Sony a negat in nenumarate randuri ca are pregatita o noua versiune de PSP, in pofida zvonurilor existente in piata, mai ales ca situatia in care se afla compania nu este foarte roz, fiind caracterizata prin vanzari in continua scadere. In plus, odata ce livrarea 3DS va avea loc, PSP va fi si mai putin cautat.

Ramane de vazut ce se va intampla pe piata consolelor portabile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: